Η οινολόγος κα Μαρία Τζίτζη στο 4ο σεμινάριο Μαγειρικής και Γαστρονομίας στο εστιατόριο Κάππος Έτσι.

Το 4ο Σεμινάριο μαγειρικής και Γαστρονομίας την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 στο εστιατόριο «Κάππος Έτσι» θα έχει καλεσμένη την οινολόγο κα Μαρία Τζίτζη με θέμα : «‘Όταν το κρασί συναντά το φαγητό». Η κα Τζίτζη θα «παίξει» με τις γεύσεις, παντρεύοντας το κρασί με το φαγητό και θα μας προτείνει κάποιες «συνταγές» που μπορούν να απογειώσουν τις γευστικές μας εντυπώσεις.

Ο chef Δημήτρης Κάππος με τις γευστικές του προτάσεις θα συνοδεύσει τις οινικές επιλογές της κας Τζίτζη σε ένα πολύ δυνατό μενού γευσιγνωσίας. Ώρα διεξαγωγής :17:30 μ.μ. Συμμετοχή: 20 ευρώ ανά άτομο