Το 4ο Σεμινάριο μαγειρικής και Γαστρονομίας την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 στο εστιατόριο «Κάππος Έτσι» θα έχει καλεσμένη την οινολόγο κα Μαρία Τζίτζη με θέμα : «‘Όταν το κρασί συναντά το φαγητό». Η κα Τζίτζη θα «παίξει» με τις γεύσεις, παντρεύοντας το κρασί με το φαγητό και θα μας προτείνει κάποιες «συνταγές» που μπορούν να απογειώσουν τις γευστικές μας εντυπώσεις.
Ο chef Δημήτρης Κάππος με τις γευστικές του προτάσεις θα συνοδεύσει τις οινικές επιλογές της κας Τζίτζη σε ένα πολύ δυνατό μενού γευσιγνωσίας. Ώρα διεξαγωγής :17:30 μ.μ. Συμμετοχή: 20 ευρώ ανά άτομο