Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας και ψάρεμα με καλάμι.

Ο Ναυτικός σύλλογος Πόρτες (Ν.Ο.Π) την Κυριακή 014/04/2019 διοργανώνει την πρώτη του ψαρευτική συνάντηση με καλάμι από την ακτή για το 2019, στην παράλια (PLANACO) μετά τα καρνάγια στην Καβουρóπετρα της Αίγινας.

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης θα γίνει εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας, από αντικείμενα μη φιλικά προς το περιβάλλον, από τα μέλη μας και φίλους του συλλόγου -για να ψαρεύουμε και να κολυμπάμε με την παρέα μας και όχι παρέα με τα σκουπίδια!-. Συμβάλλοντας όλοι μας για την προστασία του περιβάλλοντος και των καθαρών θαλασσών.

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης θα γίνει εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας, από αντικείμενα μη φιλικά προς το περιβάλλον, από τα μέλη μας και φίλους του συλλόγου -για να ψαρεύουμε και να κολυμπάμε με την παρέα μας και όχι παρέα με τα σκουπίδια!-. Συμβάλλοντας όλοι μας για την προστασία του περιβάλλοντος και των καθαρών θαλασσών .
Την ώρα της ψαρευτικής συνάντησης έμπειρα μέλη του συλλόγου θα ελέγχουν τα αλιεύματα με σκοπό την σωστή καταμέτρηση και την απελευθέρωση μικρών αλιευμάτων catch and release όπως κάνουμε σχεδόν πάντα.
Το πρόγραμμα της συνάντησης θα είναι το εξής .
* (16:00μμ – 17:00μμ) : Προσέλευση μελών και φίλων
* (17:00μμ – 19:00μμ) : Καθαρισμός της παραλίας
* (19:00μμ – 22:00μμ) : Ψάρεμα με καλάμι από την ακτή
* (22:00μμ – 00:00μμ) : Τέλος της συνάντησης, αποχαιρετισμός των μελών με ένα μικρό κέρασμα εκ μέρους του συλλόγου και των χορηγών του ,και τέλος καθαρισμός της παραλίας εκ νέου .
Σας περιμένουμε να απολαύσουμε το ψάρεμα και την καλή παρέα.