Αίθουσα τέχνης ΕΓΙΝΑ-ΑΙΓΙΝΑ. Εικαστική έκθεση της Λίλας Σωτηρίου και του Ανδρέα Γεωργιάδη.

Αλλιώς, ο κόσμος είναι αλλιώς
κι ένας ληστής καιρός το σχέδιο έχει κλέψει
Η Αίθουσα Τέχνης Ε.Γ.Ι.Ν.Α.Α.Ι.Γ.Ι.Ν.Α, παρουσιάζει την εικαστική έκθεση της Λίλας Σωτηρίου και του Ανδρέα Γεωργιάδη, με τίτλο «Αλλιώς» από τις 2 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2014.
Το «Αλλιώς» είναι μια ενότητα από 17 εικαστικά έργα που φιλοτεχνήθηκαν από κοινού από τους δύο καλλιτέχνες, ειδικά για την έκδοση του ομότιτλου νέου άλμπουμ της Δήμητρας Γαλάνη και του Παρασκευά Καρασούλου.
Φωτογραφία και ζωγραφική, συνδιάζονται με μοναδικό τρόπο από τους δύο καλλιτέχνες και δημιουργούν μια γοητευτική συνομιλία με τη μουσική και το λόγο του «Αλλιώς».
Δεκαεπτά έργα που διηγούνται “αλλιώς” ιστορίες από τα βαθιά, συντάσσοντας ποιητικές ατμόσφαιρες, συμβολισμούς μεταφορών και πολλαπλές αναγνώσεις των ιστοριών των τραγουδιών.
Η φωτογράφος Λίλα Σωτηρίου και ο ζωγράφος Ανδρέας Γεωργιάδης, οι οποίοι και συνυπογράφουν τα έργα, προτείνουν μια εύθραυστη εικαστική γλώσσα, που ισορροπεί ανάμεσα στις δυο τέχνες, με ασαφή όρια μεταξύ τους.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Την Παρασκευή 22 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ., στην ΕΓΙΝΑ - ΑΙΓΙΝΑ οι δύο καλλιτέχνες γιορτάζουν "Αλλιώς" μαζί με τη ∆ήμητρα Γαλάνη & τον Παρασκευά Καρασούλο, στο πλαίσιο της έκθεσης.
Το Σάββατο 23 Αυγούστου, στις 9.00 μ.μ., στην παραλία της Αύρας, η Δήμητρα Γαλάνη θα δώσει μια μοναδική συναυλία - παρουσίαση του “Αλλιώς”, στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας.
Eγκαίνια: Σάββατο 2 Αυγούστου 2014, ώρα 8.30 μ.μ.
Διάρκεια έκθεσης: 2 Αυγούστου – 17 Σεπτεμβρίου 2014
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:30 π.μ. - 1:30 μ.μ., 7.00 μ.μ. - 9.30 μ.μ.
Ε.Γ.Ι.Ν.Α.Α.Ι.Γ.Ι.Ν.Α
Αιακού 23 - Αίγινα, Τηλ. 22970 - 23967, 6944 - 661876