Διασκέδαση
  • Εγγραφή

Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων και το Σύλλογο Δωματίων και Διαμερισμάτων του νησιού, σας καλούν σε ένα υπέροχο τριήμερο πρωτομαγιάς στην Αίγινα και σας προσφέρουν την μία από τις τρεις διανυκτερεύσεις δωρεάν.

Η  Θεατρική Ομάδα Κυψέλης παρουσιάζει το έργο του Γ. Μπήτρου: «Σαν γλυκό φιστίκι», στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης από το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου.

Σεμινάρια μαγειρικής και γαστρονομίας στην Αίγινα.

Μία μοναδική βραδιά μαγειρικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι από τους λάτρεις του ποιοτικού φαγητού αποφάσισαν να διαθέσουν το απόγευμα τους για να μυηθούν στα μυστικά της μαγειρικής από την εκπληκτική Ανδριώτισα μαγείρισσα και chef Κατερίνα Ρεμούνδου.

Βραδιά με πανσέληνο στη Σουβάλα.

Γεμάτη από την ανεμελιά του καλοκαιριού ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος στην παραλία των Λουτρών της Σουβάλας το βράδυ της Κυριακής. Βράδυ πανσελήνου με τους κατοίκους της Αίγινας και τους παραθεριστές του Αυγούστου να απολαμβάνουν μουσική, τραγούδια και παραμύθια δίπλα στη θάλασσα

Με χαρούμενες φωνές και πολύχρωμα ποδήλατα γέμισε την Κυριακή το λιμάνι της Αίγινας, κι αυτό γιατί η ομάδα ποδηλατών "Περιστεροπεταλίες" και οι "Ποδηλάτες Αίγινας" είχαν οργανώσει από κοινού μία απολαυστική ποδηλατοβόλτα μέχρι το γραφικό χωριό της Πέρδικας.  Όπως ήταν λογικό η παρουσία τόσων ποδηλάτων με τους αναβάτες

Αρχική

Διαμονή

Η Αίγινα

Χρήσιμα

Ατζέντα

Αφιερώματα

Ειδήσεις

Εγγραφείτε στο newsletter του Aegina Today!

Εγγραφείτε στο newsletter του Aegina Today!

Επικοινωνήστε με το Aegina Today