Δελτία Τύπου
  • Εγγραφή

Οι πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "O Καποδίστριας" και του Περιβαλλοντικού και Πολιτισμικού Συλλόγου Κυψέλης Αίγινας "ο Άγιος Λεόντιος" σας καλούν στην παρουσίαση σύγχρονων ποιητών που έζησαν και ζουν στην Αίγινα με απαγγελία παλαιών και νέων έργων τους,


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας, οι οποίες ξεκίνησαν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με το Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού σε συνδιοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας και του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αίγινας.

Για 12η συνεχή χρονιά η ομάδα Αίγινας της εναλλακτικής Κοινότητας «Πελίτι» οργανώνει ανοιχτό σπορείο στις 12 Φεβρουαρίου 2017, Κυριακή, 11πμ, στην Αίγινα, στο χώρο του Πύργου του Μάρκελλου. Θα φυτέψουμε μαζί σπόρους σε σακουλάκια, θα τα πάρουμε στα σπίτια μας για να τα φροντίσουμε μέχρι τα

Ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της άφιξης στην Αίγινα του Ιωάννη Καποδίστρια και της ορκωμοσίας του ως πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 με την Δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη Αίγινας, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Εφραίμ.

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Πύργο του Μάρκελλου σε διοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας και του Λιμενικού Ταμείου Αίγινας.

Εγγραφείτε στο newsletter του Aegina Today!

Εγγραφείτε στο newsletter του Aegina Today!

Επικοινωνήστε με το Aegina Today